Oldal tetejére
Ugrás a főoldalra

Szoftverkészítés - Számlázó és Raktárkészlet rendszer

A program fejlesztését cégünk 1998-ben kezdte és azóta folyamatosan karbantartja frissíti. A megvalósítás fő célkitűzése a termékek mozgásának (beérkezés, kiadás) útvonalkövetése volt. Számlák és szállítólevelek rögzítése, egyazon cég raktárai közötti mozgások, selejtezés, belső felhasználás rögzítése is lehetséges. A program képes egy időszakban kiállított szállítólevelek alapján összesített számla kiadására, visszáruk kezelésére, visszáruk kezelése vevők és szállítók irányába. A partnereket csoportba lehet foglalni és központokhoz rendelni és forgalmaikat a központnak számlázni.
A program a bizonylatok alapján többféle kimutatást képes elkészíteni, a napi forgalmi kimutatásokon keresztül a tetszőleges -megadható időszaki statisztikákig.
Karbantartható törzsek: termék, partner, raktárak. A partnerek tartozásai a szállítólevelek alapján nyomonkövethetőek.
Lehetőség van a szállítólevelek és egyéb bizonylatok felvitelekor új partner, illetve termék felvitelére vagy a már törzsekben rögzített adatok módosítására is. A termékek darabszáma közvetlenül nem módosítható, így a garantált hogy a darabszámok megváltozása valamilyen rögzített bizonylat eredménye. A program támogatja az időszaki leltár készítését, amikor egyeztetni lehet a gépen nyilvántartott mennyiségeket a megszámolt mennyiségekkel.
A program jelenlegi változatában csak mátrixnyomtatókat támogat, ez a nagyobb forgalmú kiadóhelyek esetében gyorsabb működést eredményez, de van lehetőség grafikus nyomtatásra is.
A program támogatja a hálózatos működést, a bizonylatok sorszámozási megoldása biztosítja a hibamentes működést.

Rendszerkövetelmények: min. Pentium II 450 Mhz, 64 MB RAM, Windows 9x/2K/XP.